Hoe schrijf ik me in voor de Klussenlijst?

Op dit moment is de Klussenlijst gesloten.

Wie organiseert de Kerstpakkettenactie?

Bent u nieuwsgierig naar de organisatie van de Kerstpakkettenactie Zwolle? Ze stellen zich aan u voor op de pagina Organisatie.

De Kerstpakkettenactie wordt sinds 2006 georganiseerd. Eerst door Zwollenaren uit de Koningskerk. Maar omdat de actie de afgelopen jaren sterk is gegroeid, organiseren nu ook mensen van buiten de Koningskerk mee.

In 2012 werden er 350 kerstpakketten samengesteld. In 2013 zijn er 826 kerstpakketten gemaakt. En in 2014 is het aantal opgeschroefd naar 1.100 feestdozen. In 2015 waren dat er 1.767. In 2016 zijn er 2.075 kerstpakketten gemaakt. Dit jaar is het streven om 2.500 kerstpakketten samen te stellen.

Hoe wordt mijn gift besteed?

Bezoek dan de pagina Besteding Geld.

Ik kan geen geld geven, maar ik wil wel meehelpen. Kan dat?
Ja, natuurlijk kan dat! Heel graag zelfs. Als u hier klikt, gaat u naar de pagina 'Handen'. Hier staan de klussen beschreven waaraan u kunt deelnemen.
Wat is de deadline voor het inleveren van spullen en voedsel?

Het is nog niet bekend wanneer de deadline is.

Houd daarom deze site of onze Facebook en Twitter goed in de gaten.

Wie levert de kerstpakketten uit?

De Voedselbank Zwolle, daklozenopvang Stichting Vrienden van de Herberg en andere sociale instellingen voor minima geven zelf de kerstpakketten weg aan hun klanten. Dat doen wij niet.

De Kerstpakkettenactie heeft geen inzage in het klantenbestand van bovengenoemde instellingen. Wij krijgen alleen maar informatie over het aantal te maken kerstpakketten.

Hoe kan ik de Voedselbank Zwolle bereiken?
Ga naar hun site www.voedselbank.info.