Kerstpakkettenactie 2013: 1 Zwolse euro maakt hét verschil!

De Kerstpakkettenactie draait op volle toeren. Zwollenaren breien sjaals, kopen voedsel, doneren geld en geven hun tijd aan deze actie. Doel is om ruim 800 feestelijke en gezonde kerstdozen te maken. Deze zijn voor de Voedselbank Zwolle, de Stichting Vrienden van de Herberg en het RIBW.

"De eerste giften zijn al binnen", vertelt Jan de Beer enthousiast. Hij is één van de coördinatoren van de Kerstpakkettenactie. "De teller staat op 833 euro. Wij hopen op meer geld om alle dozen goed te vullen."

Doneer 1 Zwolse euro

De Beer roept elk Zwols huishouden op om 1 euro te geven. Hij zegt: "Als iedereen een klein beetje geeft, behalen wij grote resultaten. Door onze krachten samen te bundelen, kunnen wij het verschil maken in onze stad."

Geef uw fiscaal aftrekbare gift via IBAN-rekeningnummer NL59 RABO 0387 3949 74 t.n.v. Gereformeerde kerk Zwolle-Zuid o.v.v. 'Kerstpakkettenactie'.

De Zwolder zwengelt aan

De Beer: "Naar aanleiding van het vorige artikel in de Zwolder hebben we goederen en kerstkaarten gekregen. Via mail kreeg ik het volgende bericht. Een mevrouw had haar werkgever gevraagd om het geld van hun kerstpakket te doneren aan deze actie. Daar word je toch stil van?"

Inzamelingsactie supermarkten

In december wordt er een grote inzamelingsactie gehouden bij 2 supermarkten. De Beer: "Op 6 en 7 december staan wij bij de C1000, WKC Sellekamp. Op 13 en 14 december bij de Albert Heijn in Winkelcentrum Zwolle-Zuid. U kunt ons helpen door producten te kopen."

Sociale media

Wilt u de actie steunen met uw digitale stem? Surf naar www.twitter.com/KerstZwolle en www.facebook.com/KerstZwolle.