Ontmoet enthousiaste gelijkgestemden op creatieve brei- en haakmiddag

Handwerkwinkel Rits in en Bonthuishouden organiseren een creatieve brei- en haakmiddag op zaterdag 30 november. De gezellige handwerkactie vindt plaats in de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5 in Zwolle. Iedereen is van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis.

De handwerkmiddag wordt georganiseerd in het kader van de Kerstpakkettenactie. Doel is om 800 mutsen, sjaals en collen te maken. Deze gaan naar de Voedselbank Zwolle, de Vrienden Stichting van de Herberg en het RIBW. Inmiddels zijn de eerste 200 stuks gehaakt en gebreid.

Handwerkkennis en –tips uitwisselen

Wat kunt u op deze gezellige middag verwachten? U ontmoet creatieve stadsgenoten die samen met u willen werken aan prachtige handwerkproducten voor minderbedeelden.

Daarnaast kunt met enthousiaste gelijkgestemden handwerkkennis en –tips uitwisselen. Nina en Nienke van Bonthuishouden zijn ook aanwezig, evenals Evelien Sybesma van de Rits in. Desgewenst helpen zij u en geven tips en advies.

Nienke: "Als u wol, naalden en patronen meeneemt, dan zorgen wij voor de koffie, thee en iets lekkers."

Zie voor meer informatie en een gratis beschrijving voor het breien van een muts www.bonthuishouden.nl of www.ritsin.nl.

Creatief bedankje

Als uw handwerk af is, lever het dan gelijk in tijdens de middag. Daarna kunt u tot 14 december uw sjaals, mutsen en collen inleveren bij handwerkwinkel Rits in aan de Assendorperstraat 105 in Zwolle. U krijgt – zo lang de voorraad strekt – een creatief bedankje.

Mieke en Evelien van handwerkwinkel Rits in: "We zijn erg enthousiast over het project en vinden dat iedereen een beetje warmte verdiend! Ook is het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en een ander daarmee blij te maken."