Afbeelding van een poster voor de Kerstpakkettenactie.
Afbeelding van een poster voor de Kerstpakkettenactie.

Druk deze posters af en plak ze op uw ramen en/of deuren

De Kerstpakkettenactie Zwolle besteedt geen geld aan reclame om aandacht te vragen voor de actie. De richtlijn is dat elke euro die binnenkomt, wordt besteed om voedsel en goederen te kopen. U kunt ons enorm helpen door gratis reclame voor de actie te maken. Het bedrijf Dit's Design heeft 2 prachtige posters (gratis) ontworpen. Deze kunt u zelf downloaden en uitprinten. De posters kunt u vervolgens op uw voordeur en/of ramen plakken.

Download hier Poster 1 (bestandsgrootte 1,2 MB)

Download hier Poster 2 (bestandsgrootte 2,6 MB)

Free publicity

De aandacht die de actie tot nu toe heeft gekregen in de media, is mogelijk gemaakt via free publicity. Wij hebben persberichten naar media verstuurd en deze zijn geplaatst. Hiervoor is dus niet betaald.

Daarnaast zijn we volledig afhankelijk van social media zoals Facebook en Twitter. Wij zijn enorm blij met alle mensen die onze berichten delen via hun kanaal. Zo brengen we als Zwollenaren samen dit vrijwilligersproject onder de aandacht.

Posters

Om de actie nog dichterbij de mensen te brengen, hebben we posters gemaakt. We zouden enorm blij zijn als u deze aan uw voordeur en/ramen zou willen hangen. Zo kunnen wij nog meer Zwollenaren bereiken. U kunt de posters afdrukken op zowel A4-formaat als A3-formaat.