Scrol door de reacties

"Dag organisatie en alle andere lieve betrokken mensen. Wat een geweldig resultaat! De Jumbo in Holtenbroek had lege schappen op het moment dat ik de boodschappen deed en met vele anderen de dozen kon vullen voor jullie prachtige actie. Heel hartelijk dank aan jullie en aan alle vrijwilligers die deze actie mogelijk hebben gemaak."

Nelleke Vedelaar

"Ten eerste wil ik u melden dat mijn klasgenoot en ik het superleuk vonden om boodschappen in te zamelen voor de actie! Wij hebben in totaal 4 volle boodschappendozen ingezameld. Ook vonden mijn andere klasgenoten die op andere locaties stonden, het superleuk om te doen. Wij vonden het allemaal een superleuke en leerzame ervaring!"

Kim Spijkerman

"Het was een eer om mee te mogen doen aan jullie fantastische initiatief. Ik heb genoten van het staan bij de Jumbo en de inpakavond. Wat jullie/we hebben binnengehaald zonder TV–reclame of radio zoals de regionale omroepen is echt fantastisch te noemen. De inpakavond liep als een trein (we zaten dan ook aan het spoor...). Mijn complimenten voor de ontzettend leuke video. Echt professioneel gemaakt en geeft een leuk en duidelijk beeld van wat een lol en enthousiasme er was rond het inpakken. Graag tot volgend jaar!"

Jeanne Stelten

"Geweldig filmpje en wat hebben jullie het goed gedaan. Zwolle mag trots zijn."

Wichert aan het Rot

"Veel dank, fantastisch werk doen jullie altijd weer!"

Thom van Campen

"Wat een indrukwekkend aantal pakketten is het geworden. Gefeliciteerd met de mooie opbrengst. Wat een organisatie, erg knap dat jullie het weer voor elkaar hebben gekregen. Achter de schermen is vast ook wel sprake geweest van enig gestress...  Ik heb vorige week zaterdag 2 uurtjes in de Jumbo in Assendorp meegeholpen en was verbaasd dat er wel 12 bananendozen vol producten werden ingezameld. De ontvangers zullen er vast erg blij mee zijn. Veel succes met het verdere verloop van de actie."

Irene Goede

"Wederom mijn complimenten voor de organisatie en het fantastisch (!) bereikte resultaat. Veel mensen hebben hierdoor een welverdiend extraatje gekregen. Dus, bedankt! Bedankt voor jullie inzet en bedankt voor het op de hoogte houden. Ik hoop volgend jaar fysiek te kunnen bijdragen. Dit jaar heb ik in ieder geval jullie vraagstukken gepromoot op de sociale media."

Britt Jurgens

"Wat ontzettend fijn dat jullie zo'n terugkoppeling geven. Ik vond het fijn om een paar uurtjes van mijn tijd en een paar te missen euro's te besteden. Ik wens jullie allen en alle gezinnen een fijne kerst toe."

Maaike Vossebelt

"Leuk te lezen dat de actie weer geslaagd is en er nog meer ingezameld is. Daar doen we het voor, tot volgend jaar als alles meezit."

Meta Goudbeek

"SUPER! Wij (2 moeders met onze 2 meiden) hebben vanmorgen weer met plezier bij de Jumbo gestaan. Echt leuk om te doen, jammer dat het moet... Wij zeggen, volgend jaar weer (indien mogelijk)! We vonden het ook erg leuk dat er iemand langskwam om te laten zien dat jullie gister al zoveel hebben opgehaald! Jullie zijn ook toppie bezig!"

Marjolein Stroomberg

"Gister mocht ik 2 uur in Holtenbroek in de Jumbo staan om boodschappen te verzamelen voor de kerstpakketten, het was weer super goed geregeld allemaal. Veel hartverwarmende reacties van mensen, en als dan iemand reageert met: 'Ik kan niet helpen ‐ ik loop zelf bij de Voedselbank – dan weet je waarom je daar staat!"

Anoniem

"Indrukwekkend! En wat een organisatie... Petje af voor jullie!"

Ferna Jalink

"Wat een mooi resultaat. Dank je wel voor de goede organisatie! Ik heb met heel veel plezier weer geholpen. Heb er veel energie van gekregen. Dankbaar werk en dankbaar heb ik me gevoeld dat ik dit mocht en kon doen."

Jeanine Mulder

"Heel veel dank! Zal aan jullie denken en een volgende keer laat ik weer van me horen! Heel veel succes. Wat doen jullie ongelofelijk mooi en goed werk!"

Ans Ris van Leeuwen

"Wat mooi dat er zoveel mensen meedoen en er wordt veel en met liefde gegeven. Ook zijn er mensen die niet meedoen, dat zeggen ze dan duidelijk. Ook prima. Ik vond het fijn om te doen. Morgen weer even."

T.J. Eimers

"Hallo allen, Fijn dat het zo'n mooie opbrengst is. Het was fijn daar een bescheiden bijdrage aan te leveren. Veel succes nog met het vervolg en ik hoop dat er veel mensen een fijnere kerst mogen hebben daardoor."

Alice Groenink

"Namens mijn cliënten een heel hartelijke dank! Een zeer kleine stichting die ongeveer 175 voordeuren heeft mogen mee laten genieten, afgelopen woensdag en vandaag alle 75 pakketten bezorgd, waar de stichting de verantwoording voor heeft genomen. Een stichting die via de Voedselbank en andere hulporganisaties ook nog zeker 100 voordeuren heeft mogen verrassen. Wat kun je klein zijn en grote daden mogen doen. Inmiddels van meerdere cliënten heel lieve berichtjes ontvangen dat ze dankbaar waren."

Els Hergaarden
"Wat een mooie actie om aan mee te doen dit jaar! Volgend jaar hoop ikzelf ook mee te doen en ook onze zoon Bart is erg enthousiast om weer mee te doen!"
Monique van Ruiten-Hendriks
"Super. Wat een prima organisatie. We hebben nu 2 uur in de supermarkt gestaan en doen volgend jaar vast weer mee! Hartelijke groet,"
Nora
"Zeker tot volgend jaar! Zet me maar alvast op de lijst! Greetz,"
Roel

"Wat fijn dat het zo succesvol is geweest! Als vrijwilliger was het prettig om hier aan mee te helpen. Hartverwarmende reacties van mensen in de winkel, gulle gevers maar ook van mensen waarvan je eigenlijk wist dat ze het ook moeilijk hebben, toch wat voor een ander kochten. Heel bijzonder om dat van dichtbij mee te mogen maken.

En complimenten voor jullie als organisatoren. De informatie vooraf was compleet, en helder, erg prettig! Dus jullie allen hele fijne dagen gewenst en bedankt voor deze positieve bijdrage aan de samenleving! Warme groet,"

Mirna Tuten
"Het was weer fijn om een klein steentje bij te dragen in het grote geheel. Complimenten aan de organisatoren, de burgers en alle betrokken instanties. Zaterdagmiddag om half vijf: de chauffeurs van de Herberg hebben de zoveelste vracht boodschappen binnengebracht in de grote hal waar ze gesorteerd en geteld worden door vele vrijwilligers. Het is nog niet de laatste vracht. Vragend aan de chauffeur: 'Hoe laat ben je begonnen vandaag?' Antwoordt de chauffeur: '07:00 uur vanmorgen, gisteren ook en vanavond de laatste rit.' Bikkels!"
Bea Hakvoort
"Ook ik mocht vandaag deel uitmaken van het grote geheel! Het was ontzettend leuk te ervaren hoe gul de Zwollenaren hebben gegeven. Op naar donderdag om de klus te klaren!"
Pamela van de Zee (vrijwilliger bij het inzamelen en bij de inpakavond)
"Geweldig wat een actie en wat een mensen om dit doel te bereiken, petje af voor allen."
Wichert aan het Rot
"Het was weer heel gaaf. Echt mooi zoals iedereen eraan getrokken heeft. KonAct van harte bedankt."
Jeanne Stelten
"Ik heb het heel plezierig gevonden om mee te helpen. Voor een volgende keer wil ik me wel weer opgeven. Jullie ook gezegende Kerstdagen en een goede gezondheid voor 2015 toegewenst."
Meta Goudbeek-Bange
"Ik vind het heel mooi dat deze actie weer, en voor zo veel mensen, heeft kunnen plaatsvinden. En ik heb er met plezier aan meegewerkt. Ook heb ik persoonlijk aan iemand een pakket mogen overhandigen, en diegene, die altijd overal wel een weerwoord op heeft, werd er helemaal stil van... Dan besef je des te meer hoe blij mensen worden gemaakt met dit initiatief. Fantastisch dat jullie zoveel inzet, tijd en energie hierin gestoken hebben!"
Annita Wijma
"Het was een hartverwarmende actie. Wat goed dat jullie kerk zo aanpakt. Veel succes met de afhandeling."
Gien Breedveld
"Wauw wat een mooi en gezegend project is dit. Goed werk van jullie! Het was erg leuk een doosje bij te dragen ;). Volgende keer kun je zeker weer op me (ons) rekenen! Heel veel succes voor jullie de aankomende dagen!"
Elske Bleijenburg

"Hoi KonAct, Jullie kennen mij niet en ik jullie niet, maar ik wou jullie even laten weten, dat ik zaterdag met volle teugen genoten heb van het folderen en inzamelen, in de C1000 aan de Forelkolk. Echt leuk om te doen, kreeg ook leuke reacties van mensen.

Sommigen hadden al eerder en/of elders gedoneerd, maar deden ook zaterdag weer een donatie. Een enkeling reageerde afwijzend, maar dat zij zo. Ik heb geleerd, dat van mijn brede rug te laten glijden en er niet op te reageren. In de 2 uur dat ik er stond, samen met iemand anders, werden er minstens 7 dozen gevuld. Kicken!!

De organisatie verliep gladjes, evenals de overdracht van de ene aan de andere vrijwilliger. Er waren genoeg folders en de dozen werden zelfs door het personeel zelf aangesleept (heb ik ze nadrukkelijk voor bedankt), omdat wij het zelf erg druk hadden met folderen en inzamelen.

Speciale complimenten voor de website: ik heb me nog nooit zo snel en gemakkelijk ergens voor kunnen aanmelden. Zeker een programma om te koesteren voor andere grootschalige vrijwilligersactiviteiten. Misschien ook iets voor de vrijwilligersvacaturebank van Zwolle?!

Erg leuk dat jullie zo enthousiast bericht doen van de stand van zaken, met links naar andere websites. Dit motiveert zeker voor een volgende keer!! Een hartelijke groet,"

Trix Strijker
"Ik heb vrijdagmiddag (16.00-18.00 uur) meegeholpen met boodschappen inzamelen. Ondanks dat ik alleen bleek te staan, was het superleuk om te doen. Veel glimlachen, lieve woorden en gelukkig ook veel boodschappen in kunnen zamelen. Het viel me op dat vooral veel jongeren wel mee wilden doen en gul gaven! Bijzonder mooi :) Ook de gastvrijheid van de Jumbo Aa-landen was letterlijk verwarmend: er werd een kopje thee bezorgd!"
Marlies Nijborg

"Als boodschappenvrager heb ik er ook erg van genoten hoe leuk en dankbaar dit was en hoe buitengewoon hartelijk en royaal de meeste blauwvingers zijn! Verder vind ik het geweldig dat dit is opgezet en hoe groot het succes was. Jullie kunnen terugkijken op een mooie actie en extra genieten van alles wat toch goed is! Wow!!!!

Ook een hele dikke pluim aan KonAct. Jullie energie, uitgebreide communicatie (ook na drukke dagen) en immer enthousiaste toon."

Anoniem
"Dank en geniet van deze prachtige opbrengst. Samen maken we de stad, en vooral door een paar mensen die hun nek uitsteken. Fijn om iets te mogen betekenen hierin."
Ferna
"Geweldig! Petje af voor de organisatie."
Bart Borst
"De 2 volle boodschappenkarren en de bijdrages van moeders met kinderen waren wel onze hoogtepunten van de dag. De winkelende mensen reageerden heel positief op de actie voor de (Zwolse) minima. Ook werd je door de mensen, na het winkelen, bedankt dat je je inzette voor deze actie. We bedanken de organisatoren voor de prima organisatie en wensen jullie fijne feestdagen."
Mary en Herman de Groot

"Mijn collega’s en ik kijken ook met heel veel plezier terug op de geweldige ‘inpakavond’. Fantastisch om dat met elkaar te doen. Ik heb grote waardering voor de wijze waarop jullie het hebben georganiseerd!

Op dinsdagavond 23 december heb ik met veel betrokkenen het kerstdiner mogen serveren aan de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na afloop hebben we de kerstpakketten uitgedeeld. Het is geweldig om zoveel blije mensen te zien tijdens het kerstdiner. Die blijdschap werd compleet na de uitreiking van de pakketten. De waardering werd ook door de mensen uitgesproken.

Met een voldaan gevoel rijd je dan naar huis. Ook volgend jaar zijn wij graag weer van de partij."

Gerke Brouwer, directeur Woningstichting Openbaar Belang
"We hebben met z’n allen hard gewerkt en in recordtijd de 1100 dozen gevuld. En… het was hartstikke leuk om te doen. Super georganiseerd door KonAct! Wat een organisatie! Ik kom om kwart voor 7 aan, om 7 uur loop ik 25 rondjes om de lege dozen te laten vullen. Maar deze mensen zijn al een jaar bezig om dit zo voor elkaar te krijgen; dat dit ook op deze manier kan! Geweldig! Volgend jaar ben ik weer van de partij!"
Marion

"Vanavond 1.100 kerstpakketten gemaakt van de 27,5 duizend artikelen die in Zwolle zijn ingezameld voor de grote Kerstpakkettenactie - prima strak gecoördineerd! In de Hal bij FrostyFood waren meer dan 100 vrijwilligers - waaronder mooie delegatie vanuit de Zwolse politiek zoals Patty Wolthoff, Jan Brink, Henk Schippers, Eefke Meijerink, Micha Baksteen, Sonja Paauw, Mark Oldengarm - bijeen om deze klus te klaren.

Fantastisch om te zien wat er allemaal is ingezameld en wat een mooi kerstpakket het uiteindelijk is geworden. Hoop dat de ontvangers er komende week blij mee zijn. De sfeer onder de meer dan 500 (!) vrijwilligers die verspreid over heel Zwolle aan de actie hebben meegedaan was in ieder geval heel positief. Mooi om samen zo'n klus te klaren.

Prachtig van een steeds groter wordend initiatief vanuit Zwolle zelf dat voor en door Zwollenaren wordt gerealiseerd. Met een groot aantal kleine giften van duizenden Zwollenaren maak je samen iets heel groots. M'n 2 jongste kids hebben flink meegeholpen. De één met inzamelen, de ander met inpakken. Mooi dat ze dit kunnen zien en ervaren."

Henk Boshove

Er stond volkomen onverwacht iemand met een kerstpakket op de stoep. Het was voor hem echt een heel fijn stukje steun en hij heeft dit enorm gewaardeerd.

"Zelf werk ik bij de gemeente Zwolle en ik heb gisteravond aan een groep personen met financiële problemen informatie verstrekt over de verschillende regelingen/voorzieningen die er zijn voor mensen met een laag inkomen. Daarbij kwam ook de Kerstpakkettenactie ter sprake. Van één van de deelnemers kreeg ik daar een reactie op, die ik graag met jullie wil delen.
Hij gaf aan dat voor hem in een periode waarin hij te maken had met veel financiële problemen en zorgen daarover, volkomen onverwacht iemand met een kerstpakket op de stoep stond, met de mededeling dat hij dit vast wel kon gebruiken. Het was voor hem echt een heel fijn stukje steun en hij heeft dit enorm gewaardeerd. Mooi om te horen en daarom een pluim voor jullie goede werk!"

En…het was hartstikke leuk om te doen. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

Marion: "We hebben met z’n allen hard gewerkt en in recordtijd de 1100 dozen gevuld. En…het was hartstikke leuk om te doen. Super georganiseerd door KonAct! Wat een organisatie! Ik kom om kwart voor 7 aan, om 7 uur loop ik 25 rondjes om de lege dozen te laten vullen. Maar deze mensen zijn al een jaar bezig om dit zo voor elkaar te krijgen; dat dit ook op deze manier kan! Geweldig! Volgend jaar ben ik weer van de partij! "

"Vanavond 1.100 kerstpakketten gemaakt van de 27,5 duizend artikelen die in Zwolle zijn ingezameld voor de Kerstpakkettenactie - prima strak gecoördineerd!"

Henk Boshove: "In de Hal bij FrostyFood waren meer dan 100 vrijwilligers - waaronder mooie delegatie vanuit de Zwolse politiek zoals Patty Wolthoff, Jan Brink, Henk Schippers, Eefke Meijerink, Micha Baksteen, Sonja Paauw, Mark Oldengarm - bijeen om deze klus te klaren. Fantastisch om te zien wat er allemaal is ingezameld en wat een mooi kerstpakket het uiteindelijk is geworden. Hoop dat de ontvangers er komende week blij mee zijn. De sfeer onder de meer dan 500 (!) vrijwilligers die verspreid over heel Zwolle aan de actie hebben meegedaan was in ieder geval heel positief. Mooi om samen zo'n klus te klaren. Prachtig van een steeds groter wordend initiatief vanuit Zwolle zelf dat voor en door Zwollenaren wordt gerealiseerd. Met een groot aantal kleine giften van duizenden Zwollenaren maak je samen iets heel groots. M'n 2 jongste kids hebben flink meegeholpen. De één met inzamelen, de ander met inpakken. Mooi dat ze dit kunnen zien en ervaren."

De winkelende mensen reageerden heel positief op de actie voor de (Zwolse) minima.

Mary en Herman de Groot: "De 2 volle boodschappenkarren en de bijdrages van moeders met kinderen waren wel onze hoogtepunten van de dag. De winkelende mensen reageerden heel positief op de actie voor de (Zwolse) minima. Ook werd je door de mensen, na het winkelen, bedankt dat je je inzette voor deze actie. We bedanken de organisatoren voor de prima organisatie en wensen jullie fijne feestdagen."

Het is geweldig om zoveel blije mensen te zien tijdens het kerstdiner. Die blijdschap werd compleet na de uitreiking van de pakketten.

Gerke Brouwer, directeur Woningstichting Openbaar Belang: "Mijn collega’s en ik kijken ook met heel veel plezier terug op de geweldige ‘inpakavond’. Fantastisch om dat met elkaar te doen. Ik heb grote waardering voor de wijze waarop jullie het hebben georganiseerd! Op dinsdagavond 23 december heb ik met veel betrokkenen het kerstdiner mogen serveren aan de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na afloop hebben we de kerstpakketten uitgedeeld. Het is geweldig om zoveel blije mensen te zien tijdens het kerstdiner. Die blijdschap werd compleet na de uitreiking van de pakketten. De waardering werd ook door de mensen uitgesproken. Met een voldaan gevoel rijd je dan naar huis. Ook volgend jaar zijn wij graag weer van de partij."

Samen maken we de stad

Ferna: "Dank en geniet van deze prachtige opbrengst. Samen maken we de stad, en vooral door een paar mensen die hun nek uitsteken. Fijn om iets te mogen betekenen hierin."

Ik heb als boodschappenvrager er ook erg van genoten hoe leuk en dankbaar dit was

"Als boodschappenvrager heb ik er ook erg van genoten hoe leuk en dankbaar dit was en hoe buitengewoon hartelijk en royaal de meeste blauwvingers zijn! Verder vind ik het geweldig dat dit is opgezet en hoe groot het succes was. Jullie kunnen terugkijken op een mooie actie en extra genieten van alles wat toch goed is! Wow!!!! Ook een hele dikke pluim aan KonAct. Jullie energie, uitgebreide communicatie (ook na drukke dagen) en immer enthousiaste toon."

Ook de gastvrijheid van de Jumbo Aa-landen was letterlijk verwarmend: er werd een kopje thee bezorgd!

Marlies Nijborg: "Ik heb vrijdagmiddag (16.00-18.00 uur) meegeholpen met boodschappen inzamelen. Ondanks dat ik alleen bleek te staan, was het superleuk om te doen. Veel glimlachen, lieve woorden en gelukkig ook veel boodschappen in kunnen zamelen. Het viel me op dat vooral veel jongeren wel mee wilden doen en gul gaven! Bijzonder mooi :) Ook de gastvrijheid van de Jumbo Aa-landen was letterlijk verwarmend: er werd een kopje thee bezorgd!"

Volgende keer kun je zeker weer op me (ons) rekenen!

Elske Bleijenburg: "Wauw wat een mooi en gezegend project is dit. Goed werk van jullie! Het was erg leuk een doosje bij te dragen ;). Volgende keer kun je zeker weer op me (ons) rekenen! Heel veel succes voor jullie de aankomende dagen!"

Dan besef je des te meer hoe blij mensen worden gemaakt met dit initiatief.

Annita Wijma: "Ik vind het heel mooi dat deze actie weer, en voor zo veel mensen, heeft kunnen plaatsvinden. En ik heb er met plezier aan meegewerkt. Ook heb ik persoonlijk aan iemand een pakket mogen overhandigen, en diegene, die altijd overal wel een weerwoord op heeft, werd er helemaal stil van... Dan besef je des te meer hoe blij mensen worden gemaakt met dit initiatief. Fantastisch dat jullie zoveel inzet, tijd en energie hierin gestoken hebben!"

Hartverwarmende reacties van mensen in de winkel en gulle gevers

Mirna Tuten: "Wat fijn dat het zo succesvol is geweest! Als vrijwilliger was het prettig om hier aan mee te helpen. Hartverwarmende reacties van mensen in de winkel, gulle gevers maar ook van mensen waarvan je eigenlijk wist dat ze het ook moeilijk hebben, toch wat voor een ander kochten. Heel bijzonder om dat van dichtbij mee te mogen maken. En complimenten voor jullie als organisatoren. De informatie vooraf was compleet, en helder, erg prettig! Dus jullie allen hele fijne dagen gewenst en bedankt voor deze positieve bijdrage aan de samenleving! "

Het was weer fijn om een klein steentje bij te dragen in het grote geheel en complimenten aan de organisatoren

Bea Hakvoort: "Het was weer fijn om een klein steentje bij te dragen in het grote geheel. Complimenten aan de organisatoren, de burgers en alle betrokken instanties. Zaterdagmiddag om half vijf: de chauffeurs van de Herberg hebben de zoveelste vracht boodschappen binnengebracht in de grote hal waar ze gesorteerd en geteld worden door vele vrijwilligers. Het is nog niet de laatste vracht. Vragend aan de chauffeur: "Hoe laat ben je begonnen vandaag?" Antwoord de chauffeur:"07:00 uur vanmorgen, gisteren ook en vanavond de laatste rit." Bikkels!"