Steun// Kerstpakkettenactie Zwolle

De KERSTPAKKETTENACTIE ZWOLLE wordt van harte aanbevolen en ondersteund door:

Logo van Typhoon

Typhoon: "Een helpende hand hoeft niet per se eerst duizenden kilometers te reizen. We kunnen als we de deur uitlopen al het verschil maken."

Logo van Isala

Isala: "Wat doe je met kerstpakketten die overblijven? Isala heeft de overgebleven pakketten dit jaar geschonken aan de Kerstpakkettenactie Zwolle."

Tekening van Iris Boter

"Een mooie actie om de wereld een stukje mooier te maken".

UTS Hersevoort

Hoe goed is het dat mensen die vaak denken dat ze vergeten zijn juist in deze dagen ook mee kunnen delen dankzij jullie actie!

PEC Zwolle

Adriaan Visser, voorzitter PEC Zwolle: 'Laten we er samen, met en voor elkaar, een mooi en warm Kerstfeest van maken dit jaar. Help daar aan mee...

Foto van het Zwols college van b en w

"Praktische zorg voor je naasten is 1 van de bouwstenen. Deze actie toont opnieuw aan dat we veel kunnen bereiken door er voor elkaar te zijn."

Afbeelding van logo hogeschool Viaa

"Een prachtige actie voor en door Zwollenaren. Daar dragen wij graag als Zwolse Hogeschool ons steentje aan bij."

Afbeelding van logo Kerst in Zwolle

Kerst moet een mooie tijd zijn voor iedereen. Het is mooi om te zien dat er met de Kerstpakkettenactie aandacht is voor deze groep mensen.

Afbeelding van logo uitgeverij Scala

Voor de gezinnen in en rondom Zwolle doneerde Uitgeverij Scala verschillende tijdschriften voor de Kerstpakkettenactie Zwolle.

Logo van Rotary Zwolle – Noord

"Binnen onze club wordt het nuttige en het aangename samengebracht: iets betekenen voor de maatschappij, combineren met vriendschap en plezier."

Hart

Lees de hartverwarmende reacties die wij hebben ontvangen van de vrijwilligers die flink hebben gewapperd met hun handen.

René Froger

"Ik wens de Voedselbank Zwolle en de vrijwilligers van de Kerstpakkettenactie veel succes en wil hun klanten bij deze graag een hart onder de riem steken."

Afbeelding kerstkaart

De 8–jarige Esther uit Zwolle heeft voor het jaar 2015 een prachtige kerstkaart gemaakt voor sociale minima.

#

"Via de Stichting Vrienden van de Herberg werd ik gevraagd of ik ruimte voor de actie ter beschikking wilde stellen. Gelukkig had ik in de maand december koelruimte over."

Logo Local Charity

"Het is geweldig dat er een initiatief is zoals dit, waarbij iedereen uit Zwolle mee kan werken. Het lijkt iets kleins, een pakket uitdelen. Wat helpt dat nou, kun je denken."

Dit's Design

Het Zwolse bedrijf Dit's Design heeft het logo, de prachtige flyers en een poster ontworpen voor de Kerstpakkettenactie.

Irene Goede

"Geweldig dat er in Zwolle zo'n prachtig initiatief bestaat dat al enkele jaren veel mensen blij maakt met Kerst en waar zoveel mensen aan meewerken."

Logo Local Charity

"Een actie opgezet met zoveel bescheidenheid en vanuit liefde voor de naaste verdient naar ons idee alle hulp die zij nodig hebben en verdienen."

Fototoestel

Bert de Graaf van BdeFotograaf heeft in de jaren van 2012 en 2013 de fotografie voor zijn rekening genomen van de actie.

Logo Verspreidingsbureau Armada

"Wij dragen deze actie een warm hart toe en steunen de actie om ervoor te zorgen dat, zij die niets hebben, ook met Kerst kunnen genieten van net dat beetje extra."

Feestelijk kerstpakket

Een aantal medewerkers en vrijwilligers van stichting Sprank heeft de actie gesteund door hun kerstpakket in euro's te schenken aan dit goede doel.

Foto met leden van de ChristenUnie

"De afgelopen jaren hebben ChristenUnie–raadsleden meegeholpen bij de Kerstpakkettenactie."

Openbaar Belang helpt mee bij het inzamelen van boodschappen en bij het inpakken van de kerstpakketten voor de Zwolse minima.

Tempo-Team Uitzenden

Tempo-Team Uitzenden in Zwolle heeft in 2013 meegewerkt door zelf een inzamelingsactie te organiseren voor de Kerstpakkettenactie.

PACKcenter Verpakkingen Zwolle

Deze Kerstpakkettenactie is een geweldig initiatief. Een goede organisatie die heel goed werk levert. We vinden het een eer om hieraan mee te mogen werken.

Logo VVDZwolle

"De VVD Zwolle-fractie draagt de Kerstpakkettenactie een warm hart toe."

Aanbeveling Puzzel en Spel

Robert Petersen, eigenaar van speelgoedspeciaalzaak Puzzel en Spel heeft de actie in 2014 ondersteund door 52 puzzels ter beschikking te stellen.

Lees verder

Aanbeveling Kees Kraayenoord

Wanneer we geloven dat Jezus het verschil maakt - en dat geloof ik - dan maakt Kerst het verschil, ook in mijn hart.

Lees verder

"Zolang er geen extra geld wordt uitgetrokken in Zwolle om armoede te bestrijden zijn dergelijke nobele acties, zoals de Kerstpakkettenactie, broodnodig."

Logo GroenLinks Zwolle

"Het is hartverwarmend dat er zo veel vrijwilligers zijn die een extra inspanning leveren om stadsgenoten ook eens een extraatje te kunnen geven."

Logo Swollwacht

De Swollwacht–fractie wil dit warme en sociale initiatief van harte aanbevelen!

"Een medemens willen helpen als dat nodig is. Dat is waar samen leven om draait. Daarom bevelen wij de Kerstpakkettenactie van harte bij u aan. Doet u mee?"

"PvdA Zwolle steunt dit initiatief vol overgave. Namens de fractie en de voltallige afdeling daarom een oproep aan iedereen om een bijdrage te leveren."

"Een bijzondere actie die onze fractie en menigeen individueel al enkele jaren van harte ondersteunt in daad en dukaat."

Aanbeveling Voedselbank Zwolle

"De Kerstpakkettenactie heeft ervoor gezorgd dat de klanten van de Voedselbank een prachtig pakket vol nuttige artikelen hebben ontvangen."

#

"Wij dragen de Kerstpakkettenactie een warm hart toe. Wij hopen dat we in Zwolle allemaal de handen ineen willen slaan. Zo kunnen wij gezamenlijk optrekken."

Tekening van Nynke Talsma

"Een bijzondere actie in een bijzondere tijd van het jaar".

Logo Rits In

"Wij zijn erg enthousiast over de Kerstpakkettenactie en vinden dat iedereen een beetje warmte verdient."

Logo Frans Paalman

Bekijk de foto's van Fotopersburo Frans Paalman over de Kerstpakkettenactie in Zwolle.

Comceptum

"Als reclamebureau voelen wij het als een morele plicht richting de mensen in onze directe omgeving die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken."

"Wat deze actie bijzonder maakt, is dat naast de Zwolse kerken, heel Zwolle aan de actie kan bijdragen."

Feestelijk kerstpakket

"Jullie inzet en samenwerking was, is en blijft ongetwijfeld hartverwarmend."

Man met kerstpakket in de hand

"Wij zijn jullie veel dank verschuldigd voor alles wat jullie voor de klanten van de Voedselbank hebben gedaan."

#

"Ik voel me sociaal betrokken bij dit project. Mijn hart ligt in Zwolle en bij de inwoners van deze stad."