“Dag organisatie en alle andere lieve betrokken mensen. Wat een geweldig resultaat! De Jumbo in Holtenbroek had lege schappen op het moment dat ik de boodschappen deed en met vele anderen de dozen kon vullen voor jullie prachtige actie. Heel hartelijk dank aan jullie en aan alle vrijwilligers die deze actie mogelijk hebben gemaak.”

Nelleke Vedelaar

“We hebben met z’n allen hard gewerkt en in recordtijd de 1100 dozen gevuld. En…het was hartstikke leuk om te doen. Super georganiseerd door KonAct! Wat een organisatie! Ik kom om kwart voor 7 aan, om 7 uur loop ik 25 rondjes om de lege dozen te laten vullen. Maar deze mensen zijn al een jaar bezig om dit zo voor elkaar te krijgen; dat dit ook op deze manier kan! Geweldig! Volgend jaar ben ik weer van de partij! ”

Marion

“In de Hal bij FrostyFood waren meer dan 100 vrijwilligers – waaronder mooie delegatie vanuit de Zwolse politiek zoals Patty Wolthoff, Jan Brink, Henk Schippers, Eefke Meijerink, Micha Baksteen, Sonja Paauw, Mark Oldengarm – bijeen om deze klus te klaren. Fantastisch om te zien wat er allemaal is ingezameld en wat een mooi kerstpakket het uiteindelijk is geworden. Hoop dat de ontvangers er komende week blij mee zijn. De sfeer onder de meer dan 500 (!) vrijwilligers die verspreid over heel Zwolle aan de actie hebben meegedaan was in ieder geval heel positief. Mooi om samen zo’n klus te klaren. Prachtig van een steeds groter wordend initiatief vanuit Zwolle zelf dat voor en door Zwollenaren wordt gerealiseerd. Met een groot aantal kleine giften van duizenden Zwollenaren maak je samen iets heel groots. M’n 2 jongste kids hebben flink meegeholpen. De één met inzamelen, de ander met inpakken. Mooi dat ze dit kunnen zien en ervaren.”

Henk Boshove

“Jullie inzet en samenwerking was, is en blijft ongetwijfeld hartverwarmend. Ik zie uit naar een nieuwe en ongetwijfeld succesvolle samenwerking!”

De Stichting Vrienden van de Herberg

“Dank en geniet van deze prachtige opbrengst. Samen maken we de stad, en vooral door een paar mensen die hun nek uitsteken. Fijn om iets te mogen betekenen hierin.”

Ferna

“De 2 volle boodschappenkarren en de bijdrages van moeders met kinderen waren wel onze hoogtepunten van de dag. De winkelende mensen reageerden heel positief op de actie voor de (Zwolse) minima. Ook werd je door de mensen, na het winkelen, bedankt dat je je inzette voor deze actie. We bedanken de organisatoren voor de prima organisatie en wensen jullie fijne feestdagen.”

Mary en Herman de Groot

“Wat fijn dat het zo succesvol is geweest! Als vrijwilliger was het prettig om hier aan mee te helpen. Hartverwarmende reacties van mensen in de winkel, gulle gevers maar ook van mensen waarvan je eigenlijk wist dat ze het ook moeilijk hebben, toch wat voor een ander kochten. Heel bijzonder om dat van dichtbij mee te mogen maken. En complimenten voor jullie als organisatoren. De informatie vooraf was compleet, en helder, erg prettig! Dus jullie allen hele fijne dagen gewenst en bedankt voor deze positieve bijdrage aan de samenleving! ”

Mirna Tuten

“Heel hartelijk bedankt namens mijn moeder en mijzelf voor de 2 prachtige kerstpakketten! Mijn moeder van 77 jaar is al bijna 8 jaar weduwe en staat er verder alleen voor. Dit was tevens haar 1e kerstpakket in 77 jaar.”

Anoniem

“Heel hartelijk dank voor het kerstpakket dat we tot onze grote verrassing mochten ontvangen! Onze bewondering en complimenten voor deze geweldige en zeer geslaagde actie!”

Anoniem

“In het geweldige met liefde samengestelde kerstpakket vond ik nog een geweldige verrassing. Ik mocht nog een kado uitzoeken, alsof het nog niet genoeg was.”

Anoniem

“Wij zijn jullie veel dank verschuldigd voor alles wat jullie voor de klanten van de Voedselbank hebben gedaan. Het pakket heeft bijgedragen aan en gezorgd voor een fijne kerst. Er werd veel over gesproken en ons is ook gevraagd om de dank aan jullie over te brengen. De financiële bijdrage komt bijzonder goed van pas, ook omdat we dit jaar weer gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Nogmaals namens iedereen hartelijk bedankt!”

Anoniem
“Ontzettend bedankt voor het kerstpakket. Wij zijn er super blij mee. Ik kan mijn kids nu toch iets van Kerst bieden want ik had helemaal niets.”
Anoniem

“Mijn collega’s en ik kijken ook met heel veel plezier terug op de geweldige ‘inpakavond’. Fantastisch om dat met elkaar te doen. Ik heb grote waardering voor de wijze waarop jullie het hebben georganiseerd! Op dinsdagavond 23 december heb ik met veel betrokkenen het kerstdiner mogen serveren aan de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na afloop hebben we de kerstpakketten uitgedeeld. Het is geweldig om zoveel blije mensen te zien tijdens het kerstdiner. Die blijdschap werd compleet na de uitreiking van de pakketten. De waardering werd ook door de mensen uitgesproken. Met een voldaan gevoel rijd je dan naar huis. Ook volgend jaar zijn wij graag weer van de partij.”

Gerke Brouwer, Directeur Woningstichting Openbaar Belang

“Als boodschappenvrager heb ik er ook erg van genoten hoe leuk en dankbaar dit was en hoe buitengewoon hartelijk en royaal de meeste blauwvingers zijn! Verder vind ik het geweldig dat dit is opgezet en hoe groot het succes was. Jullie kunnen terugkijken op een mooie actie en extra genieten van alles wat toch goed is! Wow!!!! Ook een hele dikke pluim aan KonAct. Jullie energie, uitgebreide communicatie (ook na drukke dagen) en immer enthousiaste toon.”

Anoniem

“Ik heb vrijdagmiddag (16.00-18.00 uur) meegeholpen met boodschappen inzamelen. Ondanks dat ik alleen bleek te staan, was het superleuk om te doen. Veel glimlachen, lieve woorden en gelukkig ook veel boodschappen in kunnen zamelen. Het viel me op dat vooral veel jongeren wel mee wilden doen en gul gaven! Bijzonder mooi 🙂 Ook de gastvrijheid van de Jumbo Aa-landen was letterlijk verwarmend: er werd een kopje thee bezorgd!”

Marlies Nijborg

“Wauw wat een mooi en gezegend project is dit. Goed werk van jullie! Het was erg leuk een doosje bij te dragen ;). Volgende keer kun je zeker weer op me (ons) rekenen! Heel veel succes voor jullie de aankomende dagen!”

Elske Bleijenburg

“Ik vind het heel mooi dat deze actie weer, en voor zo veel mensen, heeft kunnen plaatsvinden. En ik heb er met plezier aan meegewerkt. Ook heb ik persoonlijk aan iemand een pakket mogen overhandigen, en diegene, die altijd overal wel een weerwoord op heeft, werd er helemaal stil van… Dan besef je des te meer hoe blij mensen worden gemaakt met dit initiatief. Fantastisch dat jullie zoveel inzet, tijd en energie hierin gestoken hebben!”

Annita Wijma

“Het was weer fijn om een klein steentje bij te dragen in het grote geheel. Complimenten aan de organisatoren, de burgers en alle betrokken instanties. Zaterdagmiddag om half vijf: de chauffeurs van de Herberg hebben de zoveelste vracht boodschappen binnengebracht in de grote hal waar ze gesorteerd en geteld worden door vele vrijwilligers. Het is nog niet de laatste vracht. Vragend aan de chauffeur: “Hoe laat ben je begonnen vandaag?” Antwoord de chauffeur:”07:00 uur vanmorgen, gisteren ook en vanavond de laatste rit.” Bikkels!”

Bea Hakvoort