Aanbeveling Local Charity voor de Kerstpakkettenactie van KerstZwolle

“Twee jaar geleden kwam stichting Local Charity in contact met Jan. Onze stichting – welke gericht is op het doen van ‘goede dingen’ voor stad en wijk – had de vraag uitgezet naar welke sociaal maatschappelijk project binnen Zwolle aandacht en/of steun kon gebruiken.

Zodoende kwamen wij in contact met de Kerstpakkettenactie en hebben deze gedurende een aantal maanden kunnen voorzien van gratis advertentieruimte in de huis-aan-huisfolder genaamd De Zwolder. (De Zwolder is in 2014 gestopt.)

De stichting, welke ontstaan is vanuit Kantoor NUL38 – het bedrijf achter dit huis-aan-huisproduct – heeft nooit getwijfeld aan de oprechtheid of het effect van deze prachtige Kerstpakkettenactie. Zelf raakten wij al snel onder de indruk van het aanstekelijke enthousiasme waarmee Jan en zijn vrouw Doriet vertelden over deze actie.

Zij, en velen anderen, steken onophoudelijk vrijwillig hun (vrije) tijd in de Kerstpakkettenactie. En wat een resultaat is daaruit voortgekomen! Vorig jaar al groot, nu nog groter.

Een actie opgezet met zoveel bescheidenheid en vanuit liefde voor de naaste verdient naar ons idee alle hulp die zij nodig hebben en verdienen.

Wij weten zeker dat elke cent en elke vrijwillige inzet richting deze Kerstpakkettenactie optimaal benut zal worden om zo iedereen een warm hart toe te kunnen dragen rondom de kerstdagen.”

www.stichtinglocalcharity.nl en Kantoor NUL38