Aanbeveling Tempo-Team Uitzenden voor de Kerstpakkettenactie van KerstZwolle

Tempo-Team Uitzenden in Zwolle heeft in 2013 meegewerkt door zelf een inzamelingsactie te organiseren voor de Kerstpakkettenactie. Zij hebben al hun bezoekers en klanten gevraagd om voedsel te doneren. De opbrengst van deze actie is allemaal terechtgekomen in de feestdozen van de Kerstpakkettenactie.

Tempo-Team UitzendenIngezamelde boodschappen van Tempo-Team Uitzenden

Saskia Mosterman schrijft namens Tempo-Team Uitzenden in Zwolle:

“Wij willen graag ons steentje aan de actie bijdragen.

Een groot deel van de doelgroep staat ook als werkzoekend ingeschreven. Wij spreken regelmatig mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat ze een tas vol boodschappen kunnen kopen. Kortom, affiniteit met de doelgroepen waar het hier om gaat hebben we zeker!

Hoe graag we ook willen, in deze tijd lukt het ons helaas niet iedereen aan een baan te helpen, maar we willen op deze manier wel onze betrokkenheid laten zien.

En daarnaast maakt het ons allemaal ook weer even bewust dat het niet vanzelfsprekend is dat we onze eigen Kerstmaaltijd op tafel kunnen zetten.

Daarom hebben wij onze collega’s, klanten en flexwerkers afgelopen december gevraagd een product in te leveren, zodat wij op die manier kunnen helpen de pakketten gevuld te krijgen.

Een hele goede actie om met een klein gebaar iets belangrijks te kunnen doen.”